Min sociala fobi botades

Hej igen alla mina fina läsare och välkomna till det som kommer bli det första inlägget för den här veckan. Jag hoppas att ni under den förra veckan har hittat många inlägg som ni känner har varit spännande att få läsa och att ni också kommer tycka om det här inlägget som ni har börjat läsa på nu. Det kommer nämligen handla om en klinik om kan hjälpa er inom kbt i Luleå med omnejd, och jag som själv har blivit hjälpt genom denna behandling vill dela med mig om det här till er. 

Jag vet att det är många som skulle ha nytta av att få kbt i Luleå och därför tror jag verkligen att det är en bra sak att göra att man vänder sig till den här kliniken som heter Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter där man får träffa en legitimerad psykolog som har utbildning i kbt och arbetat länge inom det här området. Man märker direkt hur kunnig och engagerad den här psykologen är och det tycker jag är så bra så att jag väljer att dela med mig om det här till er. Därför hoppas jag att ni alla som tror att kbt i Luleå skulle vara bra för er kommer ta kontakt med Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter om ni är i en situation där kbt skulle kunna vara till hjälp. Jag har haft social fobi och inte vågat åka buss eller gå in och handla i affären och haft ångest i tio år helt i onödan. Efter ett par månaders kbt har all social fobi försvunnit, tänk så dumt att jag inte sökte hjälp långt tidigare.