Fönster i ett litet hus

God afton idag ska vi prata lite om fönsterbyte men innan vi går in på den biten så hoppas jag att er helg har varit bra och hoppas ni tar vara av sommarens sista solstrålar för nu är hösten inte långt bort! Så ta och njut medans ni kan för det kommer jag att göra till fullo. 

 

Nu till fönsterbytet i min lilla stuga på gården som jag har länge velat göra. Att få skiten gjort är minst sagt roligare sagt än gjort. För det första gick det inte så bra att riva ut fönstret heller för jag skar mig på flera ställen. För det andra var fönsterna så tunga också vilket gjorde det inte enklare för mig eftersom jag var helt själv.

jag har läst att byta fönster kan vara lönsamt i längden då dem nya fönstren är bättre isolerade och kommer att skära ner min elkostnad vilket är riktigt bra i dagens läge med tanke på elpriserna. Jag har en nära vän till mig som säger att elpriserna i vinter kommer att åka upp återigen och det kan bli extremt dyrt, om det inte redan var dyrt idag så bara vänta.

 

 

Innan jag sätter punkt för detta inlägg vill jag bara önska er ett riktigt fortsatt sensommar! Man ska väl ändå passa på att njuta medans man kan för som ted gärdestad en gång sa sommaren är kort och det mesta regnar bort. Detta är ett motto jag har levt med sen jag var 12 och man ska absolut göra det enligt mig och mina erfarenheter! 

 

Jag får önska er en trevligt kväll och på kärt återseende.