Det här med köksmontering

Hej där alla läsare idag ska vi prata lite om köksmontering och renovering, men först och främst vill jag givetvis hälsa er alla välkomna hit till bloggen igen. Att våren är här tror jag ingen tvivlar på längre, men att vi skulle få ett sådant kanonväder på så kort tid är ju bara fantastiskt. Solen har verkligen gassat på här i Stockholm och man börjar se hur folk spenderar mer och mer tid ute, vilket naturligtvis är förståeligt. Jag hoppas verkligen inte att det kommer något bakslag här i slutet av april utan nu vill jag att vi bara går mot varmare temperaturer för varje vecka som går. Men som sagt så är det inte riktigt vädret och våren jag ska prata om idag, utan det här inlägget ska handla om köksmontering. En köksrenovering är tämligen ganska lik en köksmontering, vissa skulle antagligen påstå att det är samma sak. Man skulle kunna säga att köksmonteringen är en del av en renovering, det är liksom ett steg av flera. En köksmontering innebär kort och gott att man monterar köksluckorna och bänkskivorna. Att renovera och montera ett nytt kök är ett relativt smidigt sätt för att få ett ökat värde på sin bostad, men framförallt så finns det något speciellt med att laga mat och umgås i ett nytt kök. Funktionaliteten i ett nytt kök är något som gör väldigt stor skillnad, det är åtminstone något som jag tycker. Jag har haft oturen att flytta från en lägenhet med ett nyrenoverat kök till en lägenhet med ett lite äldre kök och skillnaden är enorm. Det är inte riktigt samma trivsel och sen tar det också betydligt längre tid att laga mat i ett kök vilket kan vara tröttsamt om man vill fixa käk snabbt någon gång. Nu ska jag faktiskt bege mig ut på en morgonpromenad, så jag sätter punkt för inlägget här. Ha de gott!