Ska på loppis i eftermiddag

Äntligen ska jag och en god vän gå på loppis i eftermiddag. Nu var det nämligen ett par månader sedan jag besökte någon loppis senast, och det är något av det roligaste som finns att springa på loppisar och second hand. Vi ska besöka en loppis i närheten av Vetlanda där jag har varit flera gånger, men min vän har aldrig varit där. Därför kände jag att jag skulle ta med henne dit för hon har missat något eftersom Mörlunda Loppis är en riktigt spännande loppis nära Vetlanda. 

Jag ska säga till er alla att med mig är det på det viset att jag har inrett hela min lägenhet med prylar som jag handlat bland annat på Mörlunda Loppis. Jag har verkligen inrett mitt hem på ett sätt som passar mig, och det har inte kostat mig särskilt mycket. Intresset för loppisar började när jag var liten och min mamma tog mig runt i bygderna på auktioner. Sedan började jag se Antikrundan på teve och insåg att det även kan finnas riktiga dyrgripar, vilket gjorde det än mer spännande att ge sig ut för att shoppa. Jag har som sagt var mycket stor erfarenhet av att handla begagnat, och en sak ska jag säga, och det är att en av de roligaste och mest välsorterade butiker at handla i när det kommer till att göra loppisfynd, det är denna loppis i Vetlanda. Det ska bli så roligt att ta med min vän dit senare i dag, och jag hoppas att ni som inte varit där, ni som delar mitt intresse, också kommer att besöka Mörlunda Loppis. Jag är ju rätt nyfiken av mig så det skulle ju vara riktigt kul om ni skriver till mig och berättar om era bästa loppisfynd!