G.motor Roslagen

God morgon på er alla mina kära och härliga följare som jag har här på bloggen och som dag efter annan kommer hit för att läsa om vad jag har att säga er för grejer i alla inlägg jag lägger ut i parti och minut. Det blir alltid minst ett par inlägg varje dag och sedan blir det så att ni får läsa mer på helgerna då det blir minst dubbelt upp. Jag ska nu berätta om ett företag som jag tycker att ni som behöver få hjälp med rekond i Norrtälje med omnejd borde känna till, och det är G.motor Roslagen som jag ska prata med er om i dag.  

Anledningen till att jag vill berätta om det här företaget för er i dag är för att jag själv har fått hjälp med rekond i Norrtälje, och det blev ett så otroligt fint resultat med bilen som jag skulle göra fin inför våren och en bilsemester som jag och min fru skulle företa oss. Jag hade länge tänkt att lämna bilen för rekond i Norrtälje då bilen verkligen var smutsig invändig, men så vart jag hundvakt i ett par veckor så det var ingen idé att göra bilen fin innan hundvakteriet var slut. Bilen blev alla tiders och så åkte jag och frugan iväg på en resa som tog oss uppåt i landet och vi var borta i några dygn och hann se så mycket fint. Sverige är fantastiskt, och det är så mycket roligare att färdas i en snygg bil som är pedantiskt städad invändigt än i en som inte är det. Nu tycker jag att ni också ska fundera på om inte en rekond i Norrtälje kunde vara någonting för er? Kan ni svara ja på det så är det definitivt till G.motor Roslagen som ni ska bege er.